Hotmeltsystemen Nederland

Hotmeltservice is een van de de onafhankelijke expert voor hotmeltsystemen in Nederland

Hotmelt lijmapparatuur

Wij bieden een uitgebreid assortiment hotmeltlijm apparatuur aan, evenals de juiste toepassingstechnologie en accessoires. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Lijmen voor industrie

Klanten uit een breed scala van industrieën waaronder de kartonnage-, verpakkings- en meubelindustrie, vertrouwen op onze service en op maat gemaakte en individuele applicaties. Daarbij gaan we te werk met competentie, passie en persoonlijke inzet.

Ons productassortiment omvat niet alleen meer dan 500 onderdelen voor hotmelt apparatuur, die bijna elke servicevraag dekken. Het varieert ook van hot-melt lijmpistolen voor spuit- en pareltoepassingen tot tanksystemen van verschillende afmetingen en vaten of vatensmelters. Daarnaast voeren we een groot aantal compatibele reserveonderdelen voor lijmtanksystemen van bekende fabrikanten.

Dankzij het samenspel van geoptimaliseerde applicicatie en algemeen toepasbare geavanceerde apparatuurtechnologie bieden deze modulaire hotmelt lijmstystemen zeker een oplossing voor uw lijmtoepassing.

Hotmeltservice, uw partner voor apparatuur bij hotmeltlijmverbindingen op maat!